top of page

Al-Deco voor buitenschilderwerken in Limburg en de Kempen

VERVEN VAN GEVELS IN HAM EN OMGEVING

lijn

Al-Deco is uw ervaren partner voor het verven van uw gevel. Wij helpen u bij het kiezen van de juiste kleur, maar ook bij de selectie van de juiste verf voor uw ondergrond. Zowel klassieke oplossingen als kaleiverf zijn mogelijk, terwijl we ook voor vochtigere muren geschikte verven hebben. Ook voor het verven van crepi mag u met een gerust hart vertrouwen op de meer dan 10 jaar ervaring die wij op zak hebben. Iedere gevel is uniek en vergt een andere oplossing, maar we komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en stellen vervolgens een offerte voor u op.

buitenschilderwerken - Gevel schilderen in Limburg

DIVERSE BUITENSCHILDERWERKEN

Naast het verven van gevels voeren wij nog talloze andere schilderwerken uit, zoals het schilderen van houten ramen en deuren, het verven van buitenmuren, het verven van uw terras, et cetera. Daarnaast schilderen wij ook de subtielere delen van uw tuin, zoals het hekwerk, of contacteert u ons voor bijzondere verfopdrachten. Denk bij dat laatste aan het verven van zwembaden met aangepaste zwembadverf of aan het verven van de stoep-, terras of buitentegels. Geen project, binnen en buiten, is ons te groot of te klein en we stellen met plezier een offerte voor u op.

Verven van gevels (incl. kaleien)

Verven van buitenmuren

Verven van houten ramen deuren

Verven van hekwerk en terrassen

Verven van zwembaden

ONTVANGT U GRAAG MEER INFORMATIE OVER ONZE DIENSTEN OF KRIJGT U LIEVER EEN OFFERTE IN UW MAILBOX? NEEM DAN VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP EN WIJ HELPEN U VERDER.

bottom of page