top of page

Binnenschilderwerken en behangwerken in Limburg

BINNENSCHILDERWERKEN DOOR AL-DECO

Ons team van ervaren schilders komt bij u langs in Limburg en de Kempen voor het verven van diverse ruimtes in uw woning. Het kan hierbij gaan om het verven van een enkele kamer of om grotere projecten. U profiteert daarbij van onze meer dan 10 jaar ervaring in schilderwerken en op scherpe prijzen. Ook o.a. bepleisteringswerken, renovatiewerken en buitenschilderwerken behoren tot de mogelijkheden.

Wij werken enkel met verfproducten van kwalitatieve merken, zoals:

  • Sigma Coatings, onder andere voor grondlaag, binnenmuren en vernis

  • Trimetal, onder andere voor binnenmuren en plafonds

  • Herbal, onder andere voor grondlagen en fixaties

  • Matthews, onder andere voor unieke verfmixen

kwaliteitsverven
lijn

BINNENSCHILDERWERKEN VOOR BEDRIJVEN

Al-Deco voert ook industriële schilderwerken uit voor bedrijven. Het gaat van het verven van kantoren tot magazijnen of productieruimten. Hierbij gebruiken we gepaste verf die zo nodig ook uitstekende slijtvaste eigenschappen kan voorleggen. Bovendien passen we onze diensten graag aan uw noden aan en komen we langs op de momenten waarop er niet wordt gewerkt. U rekent op net dezelfde voordelen als de klanten die al meer dan 10 jaar op ons rekenen, maar we stellen al even graag een zeer aantrekkelijke offerte voor u op.

BEHANGWERKEN IN HAM EN OMGEVING

Naast schilderwerken doet u ook voor behangwerken een beroep op onze diensten. Onze behangers zijn actief in heel Limburg en helpen u bij het maken van de keuzes. U heeft dan ook gewoon de keuze uit verschillende behangsoorten, zoals vliesbehang, duplexbehang of vinylbehang. Wanneer u reeds behangpapier heeft, stellen we u verschillende oplossingen voor. Zo kunnen we bijvoorbeeld het bestaande behangpapier voor u verwijderen, maar is het soms ook mogelijk om over het bestaande behang te schilderen.

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN VOOR UW BEHANG- OF SCHILDERWERKEN IN DE OMGEVING VAN HAM.

bottom of page